Influencer Marketing as a Modern Phenomenon in Reputation Management - Vodák, Josef
Cieľom príspevku je zoznámiť sa s najnovšími trendmi v oblasti marketingovej komunikácie. Môžeme predpokladať, že používanie nových foriem propagácie rastie prostredníctvom sociálnych médií, čo vedie k výzve súťaženia o pozornosť spotrebiteľov. Vyvíjajúca sa komunita influencerov má preto významnú moc nad vnímaním značky a spoločnosti, preto môže do značnej miery ovplyvniť jej povesť. Tieto nové možnosti si vyžadujú profesionálov v oblasti komunikácie, ktorí sa snažia o nepretržitú spoluprácu s cieľovými zákazníkmi prostredníctvom rôznych sociálnych webových kanálov.