Who is Influencer and How to Choose the Right One to Improve Brand Reputation? - Vodák, Josef
Cieľom príspevku je poskytnúť pohľad na vznikajúcu komunitu influencerov, ktorá je do značnej miery poháňaná vysokým vplyvom sociálnych médií a má významnú moc nad vnímaním značiek a spoločností. Tieto nové možnosti si vyžadujú profesionálov v oblasti komunikácie, ktorí sa snažia pre nepretržitú spoluprácu s cieľovými zákazníkmi prostredníctvom rôznych sociálnych webových kanálov.