Processing Terminology for Terminography Outputs - Štefčík, Jozef, 1976-
Terminologická práca, terminologické koncepty a princípy na vytváranie terminologických glosárov, datasetov, alebo termálnych báz, používaných ako súčasti komplexnejších terminologických databáz.