Related National-economic Impacts and Particularities of the Consumption Taxation (Case of the Slovak Republic) - Válek, Juraj, 1981-
Spotrebné dane z alkoholických nápojov vo vzťahu k vybraným makroekonomickým ukazovateľom v Slovenskej republike.