Subjektívna percepcia sekundárnej viktimizácie u obetí sexuálneho zneužívania - Masárová, Anna
Znalosť problematiky druhotnej viktimizácie u profesionálov a laikov. Analýza skúseností obetí sexuálneho zneužívania so sekundárnou viktimizáciou. Aké determinanty pôsobili na prehovorenie, prípadne neprehovorenie obetí sexuálneho zneužívania. Orientácia profesionálov v determinantoch vplývajúcich na prehovorenie či neprehovorenie obetí, ktorá môže byť nápomocná v podpore prehovorenia obete.