Logistika mi dáva priestor využiť moje strategické a analytické myslenie - Maťo, Vladimír
Tradičná úloha distribútora, ktorý tovar len nakupuje a predáva, postupne stráca na význame. Moderná doba umožňuje aj výrobným firmám orienotvať sa priamo na koncového zákazníka. Skutočná pridaná hodnota sa ukrýva v službách, ktoré zákazník využíva a emócii, s ktorou odchádza. Líder sa preto nesmie báť prinášať aj netradičné riešenia, hovorí riaditeľ nákupu a logistiky spoločnosti Dexis Slovakia Karol Kvak.