The Effects of COVID-19 Crisis on Small Family Farms: Empirical Evidence From Visegrad Countries - Blažková, Ivana
Cieľom tohto príspevku je preskúmať dopady krízy COVID-19 na malé rodinné farmy v krajinách Vyšehradskej štvorky a poskytnúť dôkazy o tom, ako reagovali na krízu a ako sa s ňou vyrovnali.