Klimatické účinky nakladania s anorganickým odpadom - Maslen, Michal
Problematika odlišovania organického a anorganického odpadu. Skúmanie enviromentálnych a klimatických vplyvov spomínaného odpadu. Nástroje nakladania s anorganickým odpadom. Údaje o pôvode anorganického odpadu a snaha zdôrazniť potrebu implementácie nástrojov recyklácie, opätovného použitia a predchádzania vzniku anorganického odpadu.