Interdisciplinarita v kontexte výučby odborného anglického pre ekonómov - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Autorka v príspevku zameriava svoju pozornosť na interdisciplinárny charakter výučby anglického odborného jazyka pre ekonómov v podmienkach univerzitného štúdia a približuje tento fenomén. Poukazuje na väzby a prienik vo výučbe anglického odborného jazyka medzi aplikovanou lingvistikou, didaktikou a ekonomickými disciplínami. Autorka prezentuje jeden typ úloh, ktoré sú založené na simulácii, ako vyučovacej metódy a interdiciplinárnej povahe poznatkov, získaných študentmi na prednáškach/seminároch, zameraných na ekonomickú problematiku, vyučovanú na Ekonomickej univerzite v Bratislave.