Ironiya kak sredstvo vyrazheniya denotativnogo i konnotativnogo znachenij v informacionno-prosvetitel'skih vlogah - Vazanova, Marina, 1976-
Článok sa zaoberá možnosťami irónie na vyjadrenie implicitných denotatívnych a konotatívnych významov v informačných vlogoch. Jeho široké využitie sa vysvetľuje túžbou vlogerov nadviazať úspešnú komunikáciu so svojím publikom.