Plurilingválny prístup k výučbe nemčiny ako cudzieho jazyka - Paté, Magdaléna, 1980-
Predstavenie metódy výučby nemčiny, ako cudzieho jazyka, ktorý sa učí, ako druhý cudzí jazyk po angličtine. Študenti na Slovensku majú takmer výlučne, ako prvý cudzí jazyk angličtinu, čo je dobrým predpokladom pre rýchlejšie napredovanie, aj v nemčine.