Objektivaciya predstavlenij o sem'e v yazykovom soznanii chuvashej (na materiale poslovic i pogovorok) - Vazanova, Marina, 1976-
Článok je venovaný identifikácii hlavných sémantických zložiek prísloví a výrokov popisujúcich život rodiny Čuvašov. Výsledky analýzy umožnili odhaliť zvláštnosti interakcie medzi členmi rodiny Cuvash ako sociálnej skupiny a získať všeobecnú predstavu o svetonázore a mentalite tohto ľudu.