Smart City and Urban Logistics - Research Trends and Challenges: Systematic Literature Review - Chocholáč, Ján
Článok predstavuje systematický kvantitatívny a kvalitatívny prehľad literatúry a klasifikáciu zdrojov posledných desaťročí pre komplexný a koherentný pohľad na trendy a výzvy výskumu inteligentných miest a mestskej logistiky. Prehľad plne rešpektuje šesťkrokové usmernenie systematického hodnotenia literatúry a zahŕňa 99 recenzovaných článkov z databázy Web of Science Core Collection.