The Effects of R&D Performance on the Profitability of Highly Innovative Companies - Rađenović, Tamara
Preskúmanie vplyvu investícií do výskumu a vývoja, intenzity výskumu a vývoja a návratnosť kapitálu do výskumu a vývoja na ziskovosť vysoko inovatívnych spoločností.