Salient Stakeholder Involvement Model Using Temporary and Continuous Financial Approaches in Globalization - Maryam, Siti
Skúmanie úsilia zainteresovaných strán o rozvoj batikovania v Surakarte a toho, ako zainteresované strany posilňujú rozvíjanie komunity a finančné udržiavanie batiky.