Discovering the Mindsets of the Luxury Recycling Phenomenon - Todri, Ardita
Výskumným cieľom daného príspevku je preskúmať a pochopiť čo spotrebiteľov fascinuje recyklovať luxusné predmety prostredníctvom kanálov elektronického obchodu. Štúdia sa zameriava na dva hlavné problémy: po prvé, pochopenie postojov zákazníkov pri recyklácii luxusných predmetov prostredníctvom elektronického obchodu a po druhé, objavovanie konfigurácií elektronických platforiem, ktoré sa primárne používajú. Za vstupné parametre považuje sa vek a pohlavie spotrebiteľov.