The Importance of Industry 4.0 Technologies When Selecting an ERP system - An Empirical Study - Polívka Martin
Predložený výskum sa venoval problematike výberu ERP systému v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie. Táto revolúcia priniesla nové technológie, ktoré majú prinajmenšom priamy vplyv na požiadavky týkajúce sa architektúry, technického dizajnu alebo funkcionality ERP systémov. Výskum skúmal, či zamestnanci vo výrobných podnikoch majú povedomie o týchto požiadavkách a do akej miery by tieto požiadavky zohľadnili pri výbere nového ERP systému v porovnaní s inými kritériami. Na tento účel slúžil dotazníkový prieskum zameraný na stredne veľké a veľké výrobné podniky v ČR.