The Competitive Advantage of Enterprises from the Customer Perspective - Maráková, Vanda
Schopnosť dlhodobo dosahovať a udržiavať konkurenčnú výhodu je jednou z najcennejších schopností firmy v modernej ekonomike, pričom kľúčový je výber faktorov na jej dosiahnutie. Z tohto dôvodu bol výskum realizovaný na skupine spotrebiteľov zo Slovenska a Poľska, aby sa identifikovali najdôležitejšie faktory umožňujúce firmám získať konkurenčnú výhodu.