Environmentálne modely - Brezina, Ivan, 1963-
Predložený príspevok sa zaoberá charakteristikou environmentálnych modelov a ich vzťahom tak k ekonomike, ako aj k ochrane životného prostredia. Environmentálne modely rešpektujú nielen ekonomické, ale aj ekologické ciele.