Podpora metodiky mat vo verejnom obstarávaní pomocou chatbotov - Dudek, Daniel, 1999-
Zmapovanie spôsobu zjednodušenia vyhodnocovania alternatívnych ponúk pre obstarávateľov pri verejnom obstarávaní pri podpore chatbotov, pričom takéto zjednodušenie ich motivuje k vykonávaniu verejného obstarávania pomocou metódy najviac výhodnej ponuky.