Prístup k webovým databázam s jazykom Python - Szomolányi, Karol, 1976-
Prezentovanie možnosti automatizácie prostredníctvom programovacích nástrojov Pythonu pri získavaní databáz z troch najznámejších údajových portálov - Federálneho rezervného systému ekonomických údajov, ktorý poskytuje Federálna rezervná banka v St. Louis, databázy Svetovej banky a databázy Európskeho štatistického úradu. Výhodou uvedených prístupov, je že dané nástroje priamo komunikujú s portálmi a opakovaným spúšťaním procedúr možno opakovane získať aktuálne údaje.