Household Finance and Consumption Survey 2021: Results from Slovakia - Cupak, Andrej, 1988-
Táto správa predstavuje hlavné zistenia zo štvrtej vlny prieskumu financií a spotreby domácností (HFCS), ktorý sa uskutočnil na Slovensku v roku 2021. Prieskum poskytuje štrukturálny prehľad informácií o aktívach, pasívach, príjmoch a spotrebe domácností, rozšírený o ukazovatele týkajúce sa finančnej gramotnosti , vplyvy pandémie na trh práce a miery očakávaní domácností.