Organizational Happiness Character and Lecturer Performance: The Mediating Effect of Organizational Citizenship Behavior - Granit, Agustina
Určenie, akú úlohu zohráva charakter organizačného šťastia výkonu lektora s organizačným občianskym správaním, ako sprostredkovateľskou premennou.