Phenomenology of the Scientific System of Kazakhstan: A Study of Social and Economic Effects through the Hofstede’s Five-dimensional Model of Cultural Space and Beyond - Bisenbaev, Adilbek
Kultúrny model vedy a vedecký systém Kazachstanu sú teoretizované a aktualizované rozšírené o Hofstedeho päťrozmerný model kultúrneho priestoru v kontexte vedeckého systému.