Empirical Study of Business Intelligence Systems and Their Influence on Innovation Performance - Murti, Galuh Tresna
Empirické zmeranie a otestovanie koncepčného modelu veľkosti vplyvu organizačnej kultúry, úrovne zrelosti IT a kvality údajov pre úspešnú implementáciu systémov podnikovej inteligencie a ich dôsledky pre inovačnú výkonnosť.