Assessing the Inward Foreign Direct Investment and Their Impact on Gross Domestic Product Growth in Central and Eastern Europe Countries - Liptáková, Katarína
Výskum vývoja priamych zahraničných investícií (PZI) v krajinách strednej a východnej Európy (CEE) od roku 2010 do roku 2020.