The Impact of the Crisis as an Accelerator of Changes in Managerial Decision-making on Corporate Culture in the Era of Industry 4.0 - Jankelová, Nadežda, 1966-
Skúmanie vplyvu krízy na zmeny v manažérskom rozhodovaní v ére štvrtej priemyselnej revolúcie a diskutovanie o tom, akú úlohu môže zohrávať firemná kultúra pri zmenách, vyvolaných krízou.