HFCS špeciál 3: Výsledky z celoeurópskej vlny 2021 - Cupak, Andrej, 1988-
Európska centrálna banka (ECB) nedávno zverejnila výsledky zo 4-tej vlny (2021) celoeurópskeho Zisťovania o financiách a spotrebe domácností (Household Finance and Consumption Survey, HFCS), ktorého súčasťou je aj Slovensko. Tento komentár približuje hlavné výsledky zisťovania a taktiež porovnáva finančnú situáciu slovenských domácností s ostatnými európskymi krajinami.