Rôzne pohľady na dištančné vzdelávanie - Schmidt, Peter, 1968-
Príspevok sa venuje rôznym dištančným formám vzdelávania s využitím sieťových nástrojov. Poukazuje na nedostatky samoštúdia formou e-learningu. Zameriava sa na dopad, na kvalitu vzdelávania, pričom akcentuje aj jednoznačné výhody určitých foriem e-learningu a e-teachingu.