Zriadenie súkromnej alebo cirkevnej školy a školského zariadenia zriaďovacia listina školy - Veverková Konečná, Ingrid
V príspevku sa venujeme zriadeniu školy a školského zariadenia zo strany štátom uznanej cirkvi alebo náboženskej spoločnosti alebo inej právnickej a fyzickej osoby. Upozorníme na niektoré skutočnosti dôležité pri zriadení cirkevných a súkromných škôl a školských zariadení.