Spôsoby uplatňovania spotrebovaných pohonných látok v daňových výdavkoch - Petrovická, Iveta
Uplatňovanie preukázateľne vynaložených výdavkov na spotrebované pohonné látky do daňových výdavkov, pri ktorom si daňovník sám môže vybrať jeden z troch zákonom stanovených spôsobov, ktorým bude pri jednotlivých vozidlách postupovať. Prepočítané spotrebované pohonné látky, spotrebované pohonné látky z údajov satelitného systému a paušálne výdavky na spotrebované pohonné látky. Spotreba pohonných látok pri elektromobiloch. Pohonné látky z hľadiska podvojného a jednoduchého účtovníctva.