Vývoj produktivity práce podľa NUTS 2 a 3 na Slovensku v rokoch 2012 – 2020 - Bolgáč, Ján, 1959-
V úvode článku sa analyzujú údaje vstupujúce do ukazovateľa produktivity práce. Na základe týchto analýz je spracovaná analýza produktivity práce na Slovensku v rokoch 2012 až 2020 pre aktívne spoločnosti, pre novovzniknuté a zaniknuté spoločnosti. Analýzy produktivity práce jednotlivých typov podnikov sú doplnené množstvom pomocných výpočtových tabuliek a grafov.