Využívanie umelej inteligencie v edukácii - Hudák, Adrián
Využívanie umelej inteligencie pri vzdelávaní žiakov s dyslexiou a dysgrafiou. Všetky v texte spomínané aplikácie sú pre užívateľa zadarmo, ale s istými obmedzeniami. Napriek tomu sú schopné poskytovať plnohodnotný asistenčný potenciál pri edukácii žiakov so zdravotným znevýhodnením. Vedia byť inkluzívne a podať im pomocnú ruku.