Personálna agenda vo firme - Cingelová, Zuzana
Personálna činnosť ako najvýznamnejšia súčasť firemného riadenia je zameraná na riadenie ľudských zdrojov, ktoré uvádzajú do pohybu ostatné zdroje - materiálne a finančné - a determinujú ich využívanie. Zamestnanci sú pre firmu ten najcennejší a často aj najdrahší zdroj, ktorý rozhoduje o jej prosperite a konkurencieschopnosti. Čo obsahuje personálna agenda?