Nový informačný systém na zasielanie oznámení "IS eForms" - Scheberová, Magdaléna
Úrad pre verejné obstarávanie nasadil do prevádzky nový systém na zasielanie oznámení eForms. V príspevku autorka informuje, aké zmeny prináša nový informačný systém do praxe verejného obstrávania.