Oslobodenie nepeňažného plnenia nadobudnutého vo forme akcií a obchodných podielov - Boráková, Marta
Zmeny v zákone o dani z príjmov súvisia s oslobodením nepeňažného plnenia nadobudnutého vo forme akcií a obchodných podielov. Zmenou zákona sa ustanovuje, že predmetom dane nie je príjem plynúci z dôvodu nadobudnutia nových akcií a podielov ako aj príjmu plynúceho z dôvodu ich výmeny pri premene obchodných spoločností alebo družstiev.