Zmeny v zdravotnom a sociálnom poistení - Matlovičová, Iveta
Od 1. 1. 2024 sa zvyšuje minimálna mzda, minimálne poistné na zdravotné poistenie a maximálny vymeriavací základ na sociálne poistenie. Ako sa mení výška mzdových veličín a aký to bude mať dopad na výšku odvodov na poistné, a v konečnom dôsledku aj na výšku čistého príjmu zamestnanca?