Changes in Online Shopping Behavior in the Czech Republic During the COVID-19 Crisis - Svatošová, Veronika
Cieľom príspevku je identifikovať zmeny v online nakupovaní v Českej republike pred a počas krízy COVID-19. Príspevok je založený na primárnom výskume formou dotazníkového prieskumu medzi vybranou skupinou respondentov, ktorí hodnotia determinanty ovplyvňujúce ich online nákupné rozhodovanie pred a počas prebiehajúcej krízy COVID-19.