Digital Transformation of Business Processes During the Coronacrisis - Bolek, Vladimír, 1988-
Digitálna transformácia sa počas pandémie Covid-19 stala ešte dôležitejšou. Pandémia urýchlila nárast digitálnych zručností, ale kľúčové skupiny pracovníkov nepokročili a nemali rovnaké príležitosti na zvyšovanie kvalifikácie. Prechodom na home office firmy zmenili štýl práce a zvýšili sa požiadavky na zručnosti zamestnancov v oblasti IKT. Článok identifikuje problémy, s ktorými sa stretávajú firmy pri prechode na home office a tiež poukazuje na zvyšovanie špecifických požiadaviek informačnej gramotnosti. Modifikácia firemnej kultúry v dôsledku pandémie.