Online Education in Slovakia: The Practical Insight and the Students’ Perception - Procházková, Katarína, 1983-
Príspevok sa zaoberá základnými a kľúčovými aspektmi online vzdelávania počas pandémie COVID-19. Identifikácia strategických výhod a nevýhod online vzdelávania, ako aj nástrojov a metód, ktoré sú efektívne pre zabezpečenie budúceho kvalitného vzdelávania manažérov. Zavádzanie trendov do vzdelávacieho procesu ako strategický nástroj na udržanie atraktívnosti a kvality vzdelávania.