Competitiveness of Individuals in the Labour Market During the Pandemic - Antošová, Irena
Globálna pandémia Covid-19 zmenila správanie jednotlivcov a firiem. Cieľom tejto štúdie je zistiť zmeny v správaní sa ekonomicky aktívnych jednotlivcov na trhu práce v kontexte pandémie a identifikovať konkurenčné segmenty v tomto období. Na tento účel bol použitý reprezentatívny prieskum realizovaný v Českej republike.