New Indicators of Innovation Activity in Economic Growth Models - Režňáková, Mária
Inovácie sú základom udržiavania konkurencieschopnosti na mikroekonomickej aj makroekonomickej úrovni. V tejto štúdii sa zaoberáme tým, ako zlepšiť meranie inovácií a ich vplyv na konkurencieschopnosť krajiny a hospodársky rast.