The Application of Progressive HR Tools in the Environment of Slovak Enterprises - Stacho, Zdenko
V kontexte vývoja ovplyvneného digitalizáciou, ako aj krízou spôsobenou pandémiou Covid-19, a taktiež zmenami v nárokoch zamestnancov na pracovné prostredie naprieč všetkými generáciami, sa v oblasti riadenia ľudí vyvíjajú nové nástroje a koncepty s cieľom udržať konkurencieschopnosť. Hlavným cieľom príspevku je prezentovať výsledky výskumu zameraného na konkrétnu analýzu uplatňovania moderných nástrojov riadenia ľudských zdrojov v subjektoch pôsobiacich na Slovensku so zameraním na udržanie a rast potenciálu ich konkurencieschopnosti v európskom hospodárskom priestore.