Zdanenie príspevku na stravovanie - Valterová, Ivana
S účinnosťou od 1. októbra 2023 sa opätovne mení (zvyšuje) suma stravného pri tuzemských pracovných cestách. Uvedené ma vplyv aj na výšku maximálneho príspevku zamestnávateľa na stravovanie zamestnancov a na výšku oslobodeného príjmu.