Enhancing Organisational Agility by Means of Agile Complexity Leadership - Boateng, Philipp
Účelom tohto článku je získať aktuálne poznatky o tejto problematike, ako by sa mohla zvýšiť organizačná agilita a konkurenčná výhoda malých a stredných podnikov (MSP) plne prijímajúcich agilné vedenie v oblasti komplexnosti využívať digitálnu transformáciu.