Transforming the Learning Environment in the Twenty-First Century - Némethová, Ildikó, 1974-
Prijatie učebnej paradigmy v terciárnom vzdelávaní je nevyhnutné na splnenie neustále sa meniacich požiadaviek študentov a požiadaviek 21. storočia, keďže terciárne vzdelávanie by malo pripraviť študentov na to, aby prosperovali v rýchlo sa meniacom prostredí rozvíjaním prenosných zručností, ako sú kritické myslenie, riešenie problémov a adaptívne a inovatívne schopnosti. ​