Hospodárenie poisťovní počas pandémie COVID-19 - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Cieľom príspevku je analyzovať, akým spôsobom vplyv pandémie formoval situáciu na trhu a ako ovplyvnil hospodárenie poisťovní, ktoré pôsobia na slovenskom poistnom trhu. Ako vyplynulo z nášho výskumu, pandémia COVID-19 urýchlila proces automatizácie a digitalizácie poisťovní.