Online nákupy ponúkajú kvantá možností - Kapitán, Peter
Online nákupy potravín sú na Slovensku v porovnaní so zahraničím stále iba v plienkach. Spotrebitelia síce vo väčšom testovali možnosti doručenia nákupu počas pandémie, no napriek tomu má zatiaľ väčšina z nich pocit, že sami si dokážu v obchode poradiť lepšie, hoci je to často na úkor ich voľného času a neraz aj pohodlia. Ako túto situáciu zmeniť a motivovať zákazníka častejšie siahnuť po virtuálnom nákupnom košíku, hovoria obchodníci aj poskytovatelia doručovacích služieb a riešení.