Vplyv väzby medzi tabuľkami na zobrazenie a spracovanie dát v Power BI - Strešňáková, Anna, 1976-
Od objemu, spôsobu spracovania dát, následnej implementácie výsledkov závisí nielen spoločenská úspešnosť ale aj samostatne fungovanie podniku. V dnešnej dobe sa informácie získavajú z vypĺňaných formulárov, či z histórie prehliadačov v počítačoch, mobiloch a iných zariadení. Informácie sa spájajú do celkov a spoločných tabuliek alebo sa spracovávajú spolu. Mnoho nástrojov na spracovanie údajov ponúka Microsft Power BI. V článku sa venujeme spôsobom prepájania tabuliek a ich vplyvu na zobrazovanie informácií.