Cesta k úspechu aj úsporám - Kapitán, Peter
Tak ako oči v reštaurácii jedia, v obchode zase nakupujú. Ak však oči poriadne nemajú čo vidieť alebo im to obchodník nijako neuľahčí, potenciál návštevy predajne zvyčajne zostane nenaplnený. Aj preto sa v prevádzkach neoplatí šetriť na kvalitnom osvetlení. Okrem umocnenia nákupného zážitku totiž obchodník neraz výmenou starých svietidiel za nové dokáže aj výrazne ušetriť.